Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2.rész

   

hali!

már féljetek előre: VISSZAKAPTAM A FÜZETEM!!! Próbálok egyszerre minnél többet bemásolni remélem sikerül....vagy nem . Hát akkor ez  van:P jujj képzeljétek ma egész nap 10 azaz 10 fiúval voltam összzárva ....mondhatom egy örök élmény marad:DDD Ja és nagy kedvencem Tom Kaulitzról(egyik barinőm lerajzolta szülinapomra.<3)találtam egy olyan videót amin azt nyilatkozza : ˝i want to have  the true love. i but...i don´t think that would happen for me.....˝ :´((((( akit érdekel fordítsa le :PPP

xoxo lara<3

                                                                   

 

nightmare or reality?

                                                     2.rész

-Basszus, majd megfagyok!-mondtam Amnek miközben bementünk a suliba.Péntek és rohadt hideg volt. Még fülvédőt is vettem fel. Meg szőrös csizmát.

Természetesen Amandának is elmondtam azt az ominózus esetet Mattel .Előszörtátva maradt a szája .Aztán sűrűn pislogott.Én pedig megfogatam a hátát.

-Mit csinálsz?-kérdezte meglepődötten.Látszólag felébredt a kábulatból.

-Azthittem el fogsz ájulni!-vigyorogtam rá és hagytam,hogy megelőzzön egy picit. Szeret első lenni.

-Hahhaha...Nagyon vicces.-jegyezte meg cinikusan-De most komolyan!-és pont úgy ahogy általában szokott amikor nagyon felizgatjan magát, kézzel lábbal kezdett magyarázni- Csak úgy cakkon-pakkon lesmárolt?

Hitetlenséget és izgatottságot láttam a szemében.Mint egy kisgyerek  a játékboltban és nem hiszi el , hogy tényleg itt lehet.Néha annak is láttam.Egy kisgyereknek.A nagy kék szemével, a szvalakú arcával és a  barna lokniaival.Néha olyan mintha a húgom lenne...amanda.jpg

-Ahogy mondom!-kezdtem én is vigyorogva.Ahányszor csak visszagondoltam mindig fültől-fülig pirultam.-Szájon át lélegeztettem  aztán egyszer csak megcsókólt!-és nagyot húztam a kólámból.Még lyen hidegben sem vagyok képes lemondani a napi koffein adagomról.És a kávét meg utálom..:P

-Nem bírod abbahagyni azt a rohadt kóla vedelését?!-nem szereti ha iszom. Szerinte bepörgök tőle...pedig nem is ...na jó egy picit...

-Most-azzal egy szuszra megittam az egészet.Leszedtem a kupakját mert gyűjtöm.Az üveget meg kidobtammAztán elnéztem a fűben álló társaságar.-Nézd...-vettem elő egy almát. Mivan? Ma még nem regeliztem!!!-A...oppp..ő-mutattam Mattre aki a kör közepén állt és gitározott.Jobbanmondva ült a padon amit a többiek körbeálltak. De mert mivel épp akkor haraptam az almába Am semmit se értett.

-Mi?!

-Mondom...-nyeltem egy hatalmasat ami ˝cigány útra ment˝ így Amandának kellet a hátamra vernie.-Kösz:) Szóval .Azt mondom, hogy az ott-muttam ismét-Ő.

-Hmmm...-mondta kajánul és a mutatóujja körmét rágta-...helyes.

-Hé-röhögtem és vállon bokszolta.Tényleg helyes...és..ki az ott?Csak nem..?-Ő az enyém!

Még mindig röhögtünk amikor átláptük az iskolakaput.

                                                          *

jason.jpgMagamhoz képest csendben figyeltem mit szerencsétlenkedik Matt azzal a gitárral.Nem akarok hencegni, de alapból egy évvel idősebb is vagyok nála és (valjuk be őszintén) jobban is gitározok.

-Te,Jason-mondta az öcsém Chris miközben odaanyújtotta a cigis dobozt én meg vettem egyet belőle-hogyhogy haza jöttél?

-Még nem voltam otthon-kértm tüzet is és jó nagyot slukkoltam.-Egyébként kibasztak...

Mire a többiek kórusban mondták, hogy megint.Ez senkinek nem volt váratlan így egy picit elbambulhattam.

Végignéztem a régi sulimon. Az egyetlenen ahonnan nem rúgtak ki.Ugyanaz a kopott fal, ugyanazok a gyökerek akik egy évvel ezelőtt is ede jártak.Aztán megakadt a szemem a bejáraton. Vagyis azon aki a bejáraton sétált át.

-Aztajórohadtbüdös...-káromkodtam el magam. Az nem lehet, hogy ő...kizárt.-Chris, ki az a vörös hajú csaj?

Az öcsém odapillantott , egy percre elgondolkozott.....

-Haver az Gwen!-mondta amire mindenki odakapta a fejét.

-GWEN?!!Gwen Starsman?!!!-alig akartam elhinni.Gwen? Az én Gwenem? Mi voltunk a legtökéletesebb pár az egész suliban.Én...én annyira szerettem....csak aztán engem felvettek a fősuliba és itthagytam őt...-Olyan nagyon csinos lett...

-Aha...Hallod állítólag Matt tegnap megbaszta-vigyorgott, mint a tejbetök.De...de nekem még régen azt mondta akármi történik megvár...bármi...de aztán... amikor megtudtam, hogy felvettek  Brownra olyan nagyon boldog voltam . És részeg.És aznap este lefeküdtem Ashleyvel... ő meg pont rajta kapott....Azóta nem is beszéltem vele....

-Tényleg?-meredtem Mattre aki lehet,hogy elvette az egyetlen igazi szerelmem szüzességét...feltéve ha nem valaki más.

Matt mint aki csak most veszi észre, hogy itt vagyok bambán nézett rám. Megismételtem.

-Ja . Megláttam és rá öt percre már édesen nyögött az ágyamban-És a testével imitálta a mozdultokat.-Nézd, ezt is ő csinálta-és felhúzta  a pólóját, hogy mondenki lássa: a háta össze-vissza van karmolászva. Nem. Kizárt, hogy Gwen ilyet tett volna..

-Na most tényleg. - kezdtem szigorúan az meg abbahagyta a vihogást.

-Á,dehogyis!-karikákban kifújta a füstöt-Csak smároltam vele-CSAK?!!!!!-Nem hagyta magát.Egész tüzes kiscsaj.- persze,hogy az hiszen az én barátnőm, bazd meg! - Chris, te nem egy évfolyamra jársz vele?

-Mi?Ja , de.

-Aha.És nem tudnál nekem segítni egy icipicit?Ez az első csaj aki ellenáll nekem.És ..na érted-jelentőségteljesen elkezdte emelgetni a szemöldökét.Hogy a jó büdös frabca beszélhet így az ÉN csajomról?!

-Ohohohóó-rögött-hogyne tesó!

Már nemazért Chris, de tudtommal még én vagyok a vérszerinti tesód...akkor meg nem nekem kéne segítened visszaszereznem  a csajom???

-Rendezek egy bulit. Nálunk, este.-mondtam fennhangon-menjetek mondjátok el mindenkinek-kiadtam a parancsot ők meg teljesítik.És pont becsöngettek.Tehát következő óra végére már mindenki tudni fogja.Gwen is... és Am pedig elrángtja hozzánk ha törik, ha szakad.

 

hááth egyelőre legyen elég ennyi ...jóból is megárt a sok>.< töltöttem fel új képeket tehát tessék csekkolni

xoxxo lara<3

 

                                                     *

Komolyan mondom kurva büszke voltam magamra, hogy  a nagy Jason McKenzie volt csajával smároltam (ha rajtam múlik több is lesz;)) aztán ezzel egy pillanat alatt kihoztam a sodrából.Haha:D Valamit nagyon jól csinálok.

És még nincs vége...

                                                     *

-Nézd,nézd mit találtam a szekrényemben!-ugrált oda hozzám Am biosz után.És még én vagyok felpörögve:)?

-Na muti-kivettem a kezéből a cetlit mert már furdalt a kíváncsiság.Elvettem tőle a papírt és hangosan olvasni kezdtem-Am gyere el hatalmas buli lesz Chriséknél!xoxxoJeremy.-Jeremy Am titkos szerelme egy másik suliból...

-Na,na elmegyünk?-kérdezte csillogó szemekkel.

-Aha-modtam miközben kinyitottam a szekrényem .Azonnal egy ugyanolyan cetli esett ki belőle mint amilyen Amnél van.-Gwen, lécci gyere el ha nem a bátyám akkkor az én kedvemért chris<3. Milyen Chris?-néztem Amre

-Chris McKenzie.-mondta unottan.jason00.jpg

-Mckenzie?-és a sírógörcs kerülgetett.Tehát mégsem tévedtem.Jas hazajött.Am észrevette,hogy már remeg a hátám és leültünkm a folyosón-Miért pont akkor jön vissza amikor már kezdenek sinen menni a dolgok?!

-Cssss....figyelj!-két kezébe fogta az arcom é sletörölte a kibbuggyanni készülő könnyeim-Elmegyünk arra a bulira és megmutatod annak a fasznak, hogy milyen fából faragtak!Érted?! Amiint meglátod Mattet odamész hozzá és lesmárolod. Jó hosszan.Hadd lássa az a farok, hogy túltettél rajta. Hogy már nem érdekel. Ráadásul full dögös  leszel. Annyira , hogy csorogni fog utánnad a nyála.És rájön , hogy te kellesz neki nem peig az a lotyó Ashley. De akkor már késő lesz és örökké bánkódni fog amiatt, hogy eldobott egy olyan okos, kedves és dögös csajt, mint te.

Én semmit se szóltam csak a vállába borultam és azt suttogatam, hogy köszönöm.

-Meg azért az se semmi , higy Chris hívott meg.Csajszi, ő az egyik legmenőbb pasi a suliban!-mondta miközben szájfényt kent az ajkára a mosdóban. Már egy picit lenyugodtam és rájöttem: kinek kell Jason ha ott van nekem Matt?

-Aha-és tényleg? Miért is hívott meg pont Chris?-hánykor talizzunk?-kérdeztem mert az sem volt írva hánykor kezdődik.

-Hát szerintem olyan...fél tíz. Úgy jó lesz?.-csak bólogattam-Aztán dögös legyél-rám kacsintott és elment.

Hát tigen.Ő Am. Mindig tudja hogyan öntsön lelket az emberekbe.

                                                        *

(ez az első olyan hogy egymás után kétszer szól ugyanaz a személy-lara)

Meg kell hagyni kitettem magamért.Igazán dödös lettem . Amolyan Gwen Starsman stílusban.                                                                                          l.jpg

 És igen, felvettem azt a piros szives nyakláncot amit Jasontől kaptam szülinapomra.Szemétség?Leszarom. Ahogy Jasont is.

Úgy döntöttünk Ammel , hogy az utcánk elején talizunk és együtt lépjük át  McKenzie-ház küszöbét. Már messziről láttam és meg kell hagyni, hogy igazán csinos lett. Csak nem Jeremy miatt?:P

-Csajszi te aztán dögös vagy-mondta vigyorogva. Én ? Dögös? Nézett ma ő már tükörbe? Hsonlóan volt felöltözve mint én csak rajta valahogy mégis jobban állt a fekete csőgatya, a hosszúszárú csizma és a mélyen dekoltált csíkos felső.És maióta ismerem most először ki volt vasalva a haja.-Minden pasi téged akar majd.

-Kivéve Jeremy...-modtam és oldalba böktem amitől fülig pirult.-Jeremy és Am a két szerlmes pár mindig együtt jár...-kezdtem énekelgetni miközben belekaroltam és ugrabugrálva tettük meg azt a pár háznyi távolságot a két ház között.

Még utoljára megszorítottam Am kezét a bejárat előtt.Majd kopogtattam.

-Nem lesz semmi baj csak tedd azt amit mondtam-ami nagyjából annyiból állt , hogy...

Ekkor kinyílt az ajtó és Chris állt ott.

-Hello csajok-modta és mindkettőnknek adott két puszit. A Terv is erre épült....mármint,hogy Chris és Matt is imád puszilkodni.

-Hello-mondtuk szinkronban Ammel-Mire Chris egy laza érezzétek-otthon-magatokat-tal lerázott minket és odament valami szőke csajhoz.

-Oké-szorította meg most a barátnőm a kezem-nézd ott van Jsaon-mutatott le jobbra-és ott meg Matt-nem sokkal mellette ott állt ő is.-Tudod mit kell tenned.

Azzal kiballagtam  a medencéhez és odatipegtem Matthez.

-Szia-öleltem meg hátulról mire furin nézett rám.

-Ú, csajszi nagyon dögös vagy - mondta aztán közelebb hajolt , hogy megpusziljon ede én előtte még Jasre néztem aki vészjóslóan közelített felénk. Amikor már nagyon közel ért megcsókóltam Mattet.

tumblr_lo0ulsaoxl1qlwva7o1_500.gif

                                                           *

Háth ennek a résznek itt vége dehát van ilyen . Elég durva dolgokat trveztem szegény gwennel aki azt se tudja hova forduljon. Hogy ki mond neki igazat. a csábítóan veszélyes Matt, a hűtlen Jason vagy a titokzatos 3.? na ez majd a kövi részből kiderül:P (a kép azért ilyen szemcsés mert eredetileg mozog csak ez a szar nem teszi ki:( -lara)

megjavulokk én valaha?kötve hiszem:P 

xoxoxo lara<3

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

légy oly szíves

(valaki, 2013.03.01 20:53)

kérlek folytasd! :)

asd

(CrazyGirl, 2012.12.30 19:38)

hooool a folytatááás meg akarsz ölni?*-*

Aradi vértanúk u. 61.

(Fanni, 2012.07.17 00:45)

mikor jön a többi része?? : ))