Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1.rész

hali!<3 

na szval ez egy egyzserű kis sztori amit én találtam ki;Đ egy csajról szól aki.....na nem lövöm le már az elején a poént!:D néhol lehet h egy picit zavaros de segítek: a * után másik szereplő szemszögéből olvasod.de majd szépen lassan rájössz;)                                                                                                                                                                jó olvasást én meg próbálom minnél hamarabb hozni az új részeket

xoxo lara<3                                                                             

                                                1.rész   

Hát ez eszméletlen lesz!-gondoltam magamban.
A saját utcánkban bicikliztem.Pont szembe jött egy szürke kocsi, benne egy pasassal meg a lányával.Kicsit beijesztem őket.
  Elkezdtem szlalomozni az út közepén. A szél belefújta a hosszú hajamat a szemembe. Már eléggé lenőtt, le kellene vágatni.Még egyszer átmentem a másik oldalra aztán vissza. Mögöttem hallottam , hogy gyorsít az autó. Aha. Tehát ő is benne van játékban. Szuper!
Hallottam, hogy a kocsi mellém ér. Ránéztem a csajra. Csinos és kb. annyi idős , mint én. Na , akkor most jöhet a dolog cseles része. Ráálltam a bicikli vázára. A kezemmel már épp el akartam engedni a kormányt, de még kíváncsi voltam mit szól hozzá a csajszi. Hadd lássa milyen menő vagyok!
Ja. Látta volna ha nem takrja el a szemét és kiabál valami olyasmit, hogy : nem gondoltam komolyan!
MIVAN??!-ez futott át az agyamon.Visszaszívom a csini jelzőt. Ez a csaj csak szimplán zakkant. Aztán azt éreztem, hogy a bicikli felett elvesztem az önuralmat. Ide-oda dőlöngélt az egész. És mert persze vagyok olyan barom , hogy felrakom a vázra a lábam, így még azzal sem tudtam fékezni.
- Bassza meg!-mondtam ezt már hangosan, és a következő pillanatban hangosan koppant a fejem a motorháztetőn.
                                                                                     *
-Úristen!!!-kiáltottam szerintem eszméletlen hangosan , bár alig volt több szimpla suttogásnál.
Apám félreállt és kipattant a kocsiból. Egy darabig csak figyeltem ahogy lehajol a sráchoz,megfogja a csuklóját majd félreáll telefonálni.
  Követtem a példáját. Odaálltam a fiú mellé. Ránéztem és megállapítottam, hogy helyes. Igazán helyes. Már amennyit láttam az arcából az össze-vissza álló sötét haja alatt.matt.jpg
Lehajoltam és kisimítottam az arcából.
Annyira emlékeztem elsősegély-óráról,hogy ilyenkor meg kell nézni hogy lélegzik-e. A fülemet az orrához tettem és csendben figyeltem. Semmi. Biztos elnézentem vagy hallottam valamit. Megint odatettem. Megint semmi.
Segítségkérően aámra pillantottam,de ő a telefonnal ordibált. Rá nem lehetett számítani. Oké. Gyerünk Gwen! Emlékezz! Mit is mutatott Dr. Edelstein?
Dőltsd hátra a fejét.
Fél kézzel fogd be az orrát.
Aztán nyomd a szádat a szájára.
                                                                                            *
Amikor ismét kinyitottam a szemem feküdtem. És (lehet,hogy hihetetlenül hangzik) egy csaj csókólt meg. A csini-zakkant.
Ebben a helyzetben , tudom , hogy hülyeség, de a Csipkerózsika jutott eszembe. Vagy inkább a Csipkejózsika.
Az ő szeme csukva volt, így nem láthatta , hgy ébren vagyok. Vajon mit csinálhat? Ekkor elemelte a száját ésn meg gyorsan becsuktam a szemem. Aha. Tehát szájból-szájba lélegeztet. De mi a francért?!
Hülye lennék nem kapni az alkalmon, így nem vettem levegőt. Legalábbis addig amíg ismét odahajolt:
- Nem hiszem el , hogy még mindig semmmi!- mély levegőt vett én pedig kiengedtem. Ismét éreztem az ajkát az enyémen.
Ekkor kinyitottam a szemem, kicsit fentebb ültem, és megfogatm a tarkóját , hogy közelebb húzzam.
     

289amb8_large.jpg

                                                                                         *
Egyik pillanatról a másikra egy forró kezet éreztem a nyakamon és egy nyelvet a számban.
Az első ami eszembe jutott az az ,hogy milyen jól csókól. Rég találkoztam olyan emberrel aki így smárol.A második pedig az , hogy : mi a faszt képzel ez magáról?!!!
Kinyitottam a szemem és láttam ahogy az elvileg ájúlt srác, aki az előbbb még ˝nem lélegzett˝ , most csukott szemmel tapad a számra. És látszott rajta , hogy élvezi a helyzetet. Bevallom , bűnös módon én is élveztem, de ez itt és most nem volt lényeg. Legalábbis most nem annyira lényeg. Ráérek ezen majd később filózni.
A kezemet nekinyomtam a mellkasának(hú,de izmos!), nagyot taszítottam rajta mire mindketten kérdőn bámultunk egymásra.
                                                                                                *
Nagy szemekkel néztem a csajra. Az elsőre aki képes volt eltolni magától csók közben. Nem vagyok egoista típus, de még soha senki nem panaszkodott a csókolózási taktikáimra. Épp ellenkezőleg.
Erre most jön itt ez a kiscsaj , aki nemhogy nem omlik a karjaimba, de még el is tol magától!!!
                                                                                                *
Pofon akartam vágni,hogy letöröljemm azt a meglepődött fejet amin valami ilyesmi látszódott: engem,a Nagy Őt visszautasítanak?! Mi a fasz?! És már lendült a kezem ő pedig felkészült arra,hogy megütöm amikor a hátam mögött meghallottam a szirénákat. Megmenekült. Egyelőre.
- A hozzátartozója?-kérdezte egy erős férfihang a hátam mögött. Megfordultam és egy harmincas, szakállas pasas állt felettem. Egy kicsit azért kedvesebb is lehetett volna...
- Ööö...nem...-előszőr csak ennyi tellett tőlem-Én...én csak...-én csak próbáltam menteni a ˝veszélyben˝ lévő életét, de csókolózás lett a vége. Ezt azért nem mondhatom,igaz?
- Ő mentette meg az életemet- próbálta menteni ahelyzetet a srác. Csak most vettem észre,hogy a kezem a combján pihen. Elég közel a ...khmm.- Matt -nyújtott kezet én pedig katam az alkalmon és levettem a sajátomat a combjáról. Szerintem elég erősen megszorítottam. Ezen ... Matt viszont csak jót röhögött.
- Gwen-mondtam gúnyosan, a szeme közé nézve.
- Nos akkor Gwendoline-kezdte az öregedő mentős-megkérhetném,hogy távozzon?-öcsám, mekkora paraszt ez a faszi!
                                                                                                    *
A csajszin tök jókat röhögtem :D Tüzes kis pipi. Ez tetszik.
- Persze.-mondta Gwen. Egy farok ez a pasi. Bzd meg, milyen pöcsöket is felvesznek a mentősnek!
Aztán elindult a kocsijukhoz. Nehézkesen állt fel és hallottam ahogy nyög egyet, mert roppant a háta. És bazd, tökre kanos lettem! Marmint attól,hogy nyögött.Elképzeltem milyen lehet az ágyban és , hogy hogyan... Muszáj volt még egyszer megérintenem és próbálkoznom. Bejön az , hogy ilyen ellenszenves velem.
Tehát megragadtam a kezét és még mindig együltő helyemben megkérdeztem:
- Bejössz meglátogatni?-és bevetettem azt az eszméletlen sármomat minek senki sem tud ellenállni. Legalábbis eddig nem tudott.
- Azt lesheted.-mondta és kirántotta a kezét az enyémből.
Néztem a sggét miközben ment. Tudom, 18 évesen elég perverz , de ez annak tudható be hogy már 4 éve nem vagyok szűz. És már 4 éve nem volt olyan hetem hogy legalább 6x nem basztam volna.
- Várlak édes!-mondtam vigyorogva, ő pedig még egyszer gonoszan rámnézett. Küldtem egy puszit is mire szemforgatással válaszolt.
- Mr...-kezdte a faszkalap, nekem pedig muszáj volt levennem a szemem Gwenről.
- Ferrel-segítettem ki. Visszafordultam oda ahol az előbb még Gwen állt. De nemhogy Gwen, már a szürke Audi sem volt ott! Erre tökre bebipultam mert nem tudtam látom - e még valaha.
- Nos Mr. Ferrel kérem jöjjön velünk kivizsgálásra.
                                                                                            * 

-Úristen! Hogy lehet valaki ilyen öntelt?! Ilyen beképzelt?! Mit hisz ki ő az Atyaúristen, vagy mi?! Szerinted apu? Szerinted igazam van?-néztem azzal a tekintetetemmel aminek sosem tudott ellenállni. Ha akartam egy barbiet csak így néztem és 5 perc múlva már meg is volt. Én az az igazi elkényeztetett típus vagyok. Na, mind1.
Ismét a kocsiban ültünk és mentünk hazafelé. Éppen azt ecseteltem , hogy mekkora egy barom ez a Matt-gyerek. És persze helyes,de azt csak magamban tettem hozzá.
-Igen, kicsim . Minden bizonyára.-mondta a headsetjébe. Ajj, már! Sosem figyel rám! Amióta anyuval elváltak(lassan hat éve) a munkájába temetkezik. Ami néha igazán jól jön. Mint amikor Ammel kiszögtünk New Yorkba a Greenday koncerte. Hát az fergeteges volt! Még csak 16 évesek voltunk mindketten(tehát egy éve:P) és mégis beengedtek, mert én már akkor is legalább tizennyolcnak néztem ki. Jó, persze Amandát megállították , hogy mégis hány éves, mire ő megrebegtette a szempilláit és azt mondta : 19.Még az a mázlija , hogy csinos és a jegyszedő is alig lehetett húsz. Szóval mindkettőnket beengedtek és hála a kapcsolataimnak(jobbanmondva apa kapcsolatainak) még autógrammot is kaptunk!
Vagy most. Mert mint kiderült apa nem a mentősökkel ordibált hanem az aszisztensével Ashleyvel. Aki elég szőke szegénykém...ugyanis apa megnt üzleti útra meg és legalább 4 napig oda lesz.
-Mi?! Pont most amikor ez történt?! Ugye nem gondolod komolyan!- apám elővette azt a én-sosem-szoktam-viccelni nézését és halálkomolyan azt felete:
-De, Gwendoline, komolyan mondom. És pont ezért szeretnélek megkérni , hogy menj be meglátogatni azt a fiút. Még a végén elmeséli az újságíróknak aztán meg magyarázkodhatunk. Ugye megérted kedvesem? És egyébként is - kezdte kedvesebben-Japánba megyek. Hogyha szeretnéd hozok neked onnan valami szép kimonót vagy hajtűt.
Ja pont hajtűre van szükségem amikor ezt a hatalmas loboncot alig bírom összegumizni. Viszont a kimonókat nagyon szeretem. És gyűjtöm őket. Van már olaszból, Kínából, Franciaországból, Németországból sőt még Oroszországból is!
Láttam, hogy apámmal semmi értelme vitatkozni mert mielőtt ˝üzleti útra ˝ megy mindig ideges. Hogy jól sierül-e a konferencia - szokta mondogatni. Na persze.
-Hát...- vettem elő az értetlen kislányos nézést - egy kimonót hozhatsz...-és ahogy sejtettem rögtön bekapta a csalit.
- Na ugye! Tudtam, hogy szeretnél egy szép köntöst. Mit szólsz egy piros színűhöz?- csak bólogattam . Piros még úgysincs. Az agyam viszont azon kattogott amit még a Japánba menés előtt mondott- Mindent az én kis hercegnőmnek.
-Te apa. Mit is mondtál a az utazás előtt?-kérdeztem tök kedvesen mert tényleg nem emlékeztem.
-Ja? Azt, hogy szeretném ha bemennél ahhoz a fiúhoz a kórházba?
-MI?!-sikítottam fel mire apu majdnem beleborult egy árokba.
-Kislányom ezt ne csináld még egyszer! És márpedig bemész ahhoz a sráchoz és punktum!-ennyit az értelmes beszélgetésről.
Ki a francnak van kedve bemenni ahhoz a paraszthoz?! Mert nekem nincs az tuti. Hülye pöcs.
*
Mi a jó büdös életnek kellett behozni ebbe a retkes kórházba?!Ó, Istenem! Mi a fasz ? Nem látják , hogy semmi bajom?
Ha ezek a barmok nem rángattak volna be már rég előrébb lennék Gwennel...Már ha érted mire gondolok.
Így meg várhatom,hogy bejön-e valaha.És ha nem? Még a vezetéknevét se tudom
Pffff........

                                                     *

Mi a jó büdös francért kellett nekem ide bejönnöm? Ja, igen. Mert apám kényszerített rá.                                                                                                 -Ööö...jónapot kívánok és egy bizonyos Mattet keresek. Ma hozták be a délután folyamán mert autóbalesetet szenvedett-és kedvesen mosolyogtam a recepciós nőcire. Ú bazdmeg, ilyen ronda teremtést se láttam még. Ilyen kékes-fekete göndör haja volt, a szája vörös, az állában piercin és lehetett vagy 110kg.OMG!2100095_483a076904c9d07dc4022f4cf4fd5409_wm.jpg
 Unott fejjel meredt rám én meg köpni-nyelni nem tudtam. Azthittem ha valami rosszat mondok felfal.                             -Szabad tudnom a kedves nevedet?-kérdezte enyhén erőltetett gúnnyal.A rágóját is elkedzte csattogatatni mai rohadtul idegesített.Tudtam , ha megmondomm a nevem sokkal kedvesebb lesz.Mert mindenki kedvesebb.                  -Gwendoline Starsman-hát igen. Mit ne mondjak apámnak jó híre van. Amiből rám is ragadt egy kevés . 

Miss Hájfej rögtön észbekapott , lapozgatott egy árat iközben hozzám beszélt:

- Isten hozta nálunk Miss Starsman.Remélem tetszik a St. Marienne kórház.Mit is mondott kit keres? Valamit Matthewt aki ma hoztak be....Meg is van! Matthew Ferrel 305-ös szoba. 

-Köszönöm-vigyorogtam és mert mivel nem volt kedvem tovább bájologni a lift felé vettem az irányt.

                                                    *

Épp valami pornót kerestem a TV-ben, amikor kopogtattak. Gyorsan betakrózatm mert , az elmúlt három órában akármikor gondoltam Gwenre mindig felállt. Szóval eldugtam a bránert nehogy az a full dagadt nő legyen aki a bejátatnál már a száját nyalata amikor meglátott. Totál rámizgult. Még a végén magyarázkodnom kellene , hogy miért basztam meg egy tehenet.Brrr...már nem is áll fel annyira....

-Gyere-és magamban imádkoztam nehogy a tehén jöjjön be.                                      Először csak egy zöld szempárt láttam , aztán egy vörös hajzuhatagot. Majd ott állt Gwen teljes életnagyságben. És pont olyan dögös volt , mint amikor utoljára láttam ....és éreztem, hogy az előbbi sokk után ismét dudorodik.23069077.jpg                             Megpróbáltam nem rögtön kinyírni az esélyeimet ezért viszonylag kedvesen azt mondtam:

-Nem úgy volt, hogy leshetem mikor jössz be meglátogatni?-és bevetettem azt a 250 kilowattos vigyorom aminek senki nem tud ellenéllni.Úgy látszik Gwen immunis rá.

-Francnak volt kedve bejönni hozzád! Apám kényszerített.-felelte gúnyosan. öcsém képtelen vagyok kicsikarni belőle egy kedves mondatot?

                                                                 *

-De azért valld be , hogy gondoltál rám-mondta vigyorogva az az öntelt pöcs és feltűnt , hogy valamit nagyo ndugdos ott a paplan altt.

 -Persze, hogy gondoltam rád. Csak akkor ap nem állt meg segíteni rajtad hanem elütött.-rendesen visszavágtam neki . Büszke vagyok magamra^^

-Ejnye kiscsaj, de felvágták a nyelved-vigyorgott önelégülten én meg úgy döntöttem játszok velE egy picit. Előszőr is közelebb léptem

-Pedig pontosan tudod,hogy nincs felvágva-szájnylás-a nyelvemnek semmi baja...

A tervem bevállt mert fentebb ült és kihívóan vigyorgott rám. Én meg elővettem a szende szüzike mosolyom.Még közelebb léptem hozzá.

-Ó igen?-már közvetlen az ágya előtt álltam és közelebb hajoltam hozzá. Úgy döntöttem elhúzom előtte a mézesmadzagot aztán befalom az egészet. mÉg közelebb hajoltam úgy , hogy a szánk már majdnem összeért. Hgytam , hogy megint a hajmba túrjon. Hogy azt higgye megkapott.

-Egy nagy frászt-mondtam és kirántottam magam az öleléséből és az ajtó felé vettem az irányt-Csak, hogy tudd: nem vagy az esetem.

                                                         *

-Ó igen? Csak hogy tudd: te sem vagy az esetem. A szőkék az eseteim.-vágtam vissza enyhén gyerekesen de ez a fájdalomcsillapító számlájára írható.

-Ó igen?-kérdezte ugyanúgy ahogy az előbb én.-Akkor szabad megkérdeznem, hogy miért áll fel?-Ó bazdmeg lebuktam amitől tökre elvörösödtem

Egy semmi máshoz nem hasonlíttható kacaj kíséretében kilépett a kórteremből.Grat Mattm Megint elkúrtad!

 

Hát én ennyire terveztem az első részt. Sorry ha  a közepétől egy icipicit lapos a sztori, de csütin volt a szülinapom(heppi 18. börszdéj magamnak:Đ) és a barátnőmnél aludtam(bazd annyi vodkát még nem ittam mint aznap!) és ott maradt az a füzetem amibe eredetileg írtam.

Azthiszem erre a történetre igazán ki lehet rakni a 16-os karikát. nyugi lesz még rosszab...buháháhá

Mint észrevettem nem túl sokat látogatják az oldalt...de no para alvégra még csak négy napja kezdtem blogolni. Tehát: rá rá hajrá!

Addig is legyetek jók ha tudtok én igérem nem leszek!:P

xoxolara